Grupa Mică

VÂRSTA 3 - 4 Ani

Activităţile desfăşurate în cadrul nivelului 1 de vârstă sunt organizate din perspectiva orientării spre socializare. Tocmai de aceea, un rol foarte important îl are jocul didactic, fiind principala medodă abordată de cadrele didactice în cadrul activităţilor comune. La grupa mică, preşcolarul dobândeşte o mare parte a abilităţilor şi deprinderilor, descoperă mediul înconjurător, acumulează informaţii.

Personal cu peste 20 Ani Experienta in educatie si dezvoltare

Grupa Mijlocie

VÂRSTA 4 - 5 Ani

Într-un mediu în care jocul și joaca ocupă un loc fruntaș, copilul dumneavoastră se va simți liber să descopere lucruri, să exploreze, să-și dezvolte limbajul pentru a face față diverselor situații de viață, să-și dezvolte abilitățile sociale și cognitive, să se dezvolte emoțional, să își asume riscuri, să capete încredere în sine, să învețe din greșeli, să conducă și să se supună unor reguli, să gândească creativ și să își pună în aplicare visele…toate acestea înconjurat de copii asemenea lui și educatori pregătiți pentru a-l îndruma și pentru a-l proteja.

Jocuri create special pentru evoluția frumoasă a copiilor

Grupa Mare

VÂRSTA 5 - 6 Ani

Avem deosebita misiune de a face copiii să zâmbească, să fie fericiți și să se bucure de copilărie în micul nostru univers. Cultivăm atitudinea pozitivă pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor. Încurajăm curiozitatea, libertatea de exprimare printr-o gamă variată de activități, jocuri și oferim posibilitatea fiecărui copil să se cunoască pe sine și lumea înconjurătoare. Formăm copiii pentru a deveni adulți de succes, încrezători, responsabili și colaboratori eficienți într-o societate aflată în permanență schimbare.

Pregătire și adaptare pentru școală și viață